tinasmotivation.blogg.se

Välkommen till min blogg! Denna blogg handlar mycket om vad jag äter, tränar och lite hälsosamma tips och knep. Ibland kan det förekomma lite mer personliga inlägg! Hoppas du vill vara kvar och läsa. Önskar dig en fin dag :)

TISDAG

Publicerad 2018-01-30 20:19:00 i Personligt, Träning och hälsa,

Jag har ju självklart tränat idag också. Åkte ner på stan och fixade min naglar (som förövrigt blev superfina) och tränade sedan magen för det mesta. Det blev dock ett kort pass på cirka 40 minuter varav 10 minuter var kondition eftersom jag behövde hem och plugga. Resten av dagen har spenderats i soffan med kaffe och böcker. 
 
Åkte även snabbt förbi en sjukling för att lämna glass och blommor till henne :) 
OBS, jag har typ någon tuss i håret, hahah..
 

Gorg halloumisallad

Publicerad 2018-01-30 18:13:47 i Mat och dryck,

Look at this 😍 Denna sallad innehåller salladsbladsmix, rädisor, cocktailtomater, gurka, kidneybönor, kikärtspasta, rostade solrosfrön och avokado 🍅🥒🥑🥗 (null)

Den där "kicken"

Publicerad 2018-01-29 22:09:00 i Personligt, Träning och hälsa,

 
En sådan där "kvällskick" som plötsligt kommer och det enda jag vill är att träna. Det fick bli ett armpass för att inte väcka grannarna. Känns riktigt skönt när jag får den där så kallade "kicken" och att motivationen finns där trots att måendet ibland inte är helt med i svängarna.
 
Hoppas ni mår bra.
 

Om

Min profilbild

Tina

Studerar informationsdesign med inriktning textdesign på Mälardalens högskola i Eskilstuna. Jag älskar mat, träning och annat som boostar humöret! Läs min blogg om du älskar samma som jag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela