tinasmotivation.blogg.se

Välkommen till min blogg! Denna blogg handlar mycket om vad jag äter, tränar och lite hälsosamma tips och knep. Ibland kan det förekomma lite mer personliga inlägg! Hoppas du vill vara kvar och läsa. Önskar dig en fin dag :)

TRÖTT MÅNDAG

Publicerad 2018-02-26 20:21:00 i Personligt, Träning och hälsa,

God kväll!
 
Vilken fruktansvärt trött måndag. Jag är ovanligt trött idag, kan knappt hålla mina ögon öppna och då är det illa. Jag vet faktiskt inte varför, jag sov väldigt gott inatt och jag har nog sovit tillräckligt dessutom. Jag hoppas att det försvinner till imorgon, för det är inte jättekul att vara så här trött, det är mycket som påverkas såsom studier, träning et cetera. 
 
Jag har oavsett tröttheten tränat idag. Jag sprang i cirka tio minuter och sedan fick det bli ett arm- och ryggpass. Känns bra, det var dock riktigt mycket människor på gymmet vilket gjorde att jag inte fick så mycket gjort som jag hade velat. Jag får köra imorgon helt enkelt, dock så tror jag att det blir hemmaträning imorgon. Vi får se. 
 
Jag har även avslutat mitt Friskiskort, dels för att jag saknar det förra gymmet och för att jag väldigt ofta tränar ensam. Jag tycker om att ha sällskap på gymmet och nu kommer jag garanterat att få det. Och det känns skönt, saknar att träna med vänner, då kan man peppa varandra! Det bästa är också att jag kommer att kunna träna efter jobbet för att gymmet ligger även där i närheten. AWESOME!
 
Hoppas ni haft en mindre trött måndag! Nu ska jag se på film med min karl <3. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Studerar informationsdesign med inriktning textdesign på Mälardalens högskola i Eskilstuna. Jag älskar mat, träning och annat som boostar humöret! Läs min blogg om du älskar samma som jag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela