tinasmotivation.blogg.se

Välkommen till min blogg! Denna blogg handlar mycket om vad jag äter, tränar och lite hälsosamma tips och knep. Ibland kan det förekomma lite mer personliga inlägg! Hoppas du vill vara kvar och läsa. Önskar dig en fin dag :)

Detox

Publicerad 2017-07-10 09:13:55 i Mat och dryck, Personligt,

Godmorgon!


Idag startar jag dagen med ett glas citronvatten, hälften kokat vatten och hälften kallt vatten med en citronskiva i. Det hjälper bland annat kroppen att renas från toxiner, det vill säga gifter, hjälper vid viktminskning, förbättrar hy, motverkar sötsug och så vidare. 

Jag kommer att detoxa i fyra dagar, skulle egentligen köra sju dagar, men jag har planer för fredag och lördag och därför får fyra dagar räcka. Jag tror dock det är helt lagom. Ibland får man anpassa sig efter vad som känns bäst för en själv och fyra dagar kändes perfekt för mig helt enkelt!

Den detoxkur jag ska köra på är bland annat att äta enbart frukt och grönsaker. Varje morgon tänker jag försöka dricka citronvatten, sedan får vi se vad det blir för frukost. Idag blir det i alla fall färskpressad apelsinjuice och banan till frukost. 

Hoppas ni mår bra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Studerar informationsdesign med inriktning textdesign på Mälardalens högskola i Eskilstuna. Jag älskar mat, träning och annat som boostar humöret! Läs min blogg om du älskar samma som jag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela