tinasmotivation.blogg.se

Välkommen till min blogg! Denna blogg handlar mycket om vad jag äter, tränar och lite hälsosamma tips och knep. Ibland kan det förekomma lite mer personliga inlägg! Hoppas du vill vara kvar och läsa. Önskar dig en fin dag :)

En vecka

Publicerad 2017-02-28 14:40:03 i Mat och dryck,

Jag har nu ätit denna rätt i en vecka. Jag tycker att det går bra. Vanligtvis kan jag snabbt tröttna när jag äter så här. Men det går som skrivet bra. Denna gång la jag till lite rödlök för att få mer smak. Kombinationen av allt tillsammans är faktiskt god, tro det eller ej! 😊Stolt

Publicerad 2017-02-28 13:29:58 i Träning och hälsa,

Jag är så stolt över mig själv. Jag var riktigt omotiverad till att träna idag. Men jag gick till gymmet ändå och körde nog den bästa cardion någonsin! Känner mig som en helt ny människa🙌🏼.


Just nu är jag på väg hem till min syster för att hämta upp Sniff. Blir en promenad hem och då ska jag äta min tonfisklunch. Kram på er!


Om

Min profilbild

Tina

Studerar informationsdesign med inriktning textdesign på Mälardalens högskola i Eskilstuna. Jag älskar mat, träning och annat som boostar humöret! Läs min blogg om du älskar samma som jag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela