tinasmotivation.blogg.se

Välkommen till min blogg! Denna blogg handlar mycket om vad jag äter, tränar och lite hälsosamma tips och knep. Ibland kan det förekomma lite mer personliga inlägg! Hoppas du vill vara kvar och läsa. Önskar dig en fin dag :)

Löpning på morgonen

Publicerad 2017-08-26 08:37:52 i Personligt, Träning och hälsa,

"Tänk om någon ser mig?" "Tänk om någon lägger märke till hur lite jag orkar?" "Tänk om jag faller?" 


Här är några av MÅNGA meningar som cirkulerar i mitt huvud när jag får för mig att jag ska springa ute bland människor, bilar, bussar och så vidare. Men vet ni? Fuck it sa jag idag och satte på mig löparskorna och tog en kort löprunda på tio minuter. Min kondition har blivit sämre efter USA, men den ska bli bättre igen. Vem fan bryr sig om jag inte orkar? Jag tränar för min skull och ingen annans. Jag är heller inte så himla märkvärdig att jag tror att hela världen stirrar på mig och när jag springer. Skärpning!!!

Är ni fler som tänker som jag? Sluta upp med det! Jag vet själv vad jag tänker när jag ser någon som löper utanför, "vilken hurtbulle.. önskar att jag vågade springa ute bland människor..".


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Studerar informationsdesign med inriktning textdesign på Mälardalens högskola i Eskilstuna. Jag älskar mat, träning och annat som boostar humöret! Läs min blogg om du älskar samma som jag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela